Putem planta copaci Paulownia pentru tine!

CONCEPT PLANTAM IMPREUNA

Conceptul PLANTAM IMPREUNA a aparut din nevoia clientilor nostrii de a le pune la dispozitie terenul necesar plantatiei precum si din intelegerea de catre clienti a faptului ca nu detin nici timpul si nici cunostintele necesare ingrijirii profesioniste a plantatiei de Paulownia in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Furnizand teren pentru mai multi clienti asiguram in plus avantaje prin locatie unica si compacta cu costuri impartite atat in perioada de infiintare-intretinere cat si in cea de recoltare-vanzare.

Fiind total dedicati acestei activitati, avem avantajul executiei la timp si permanent a tuturor lucrarilor necesare plantatiei. Experientele clientilor nostri care isi intretin singuri plantatiile ne-au aratat ca maxim 20% dintre ei reusesc sa execute la timp lucrarile necesare.

Paulownia Invest pune la dispozitie terenul plantatiei (60 hectare) si executa toate lucrarile pana la vanzarea produsului final, clientul este proprietarul pomilor din plantatie si poate verifica oricand stadiul plantatiei! Incepand cu anul 2019, clientii nostrii vor putea viziona permanent starea plantatiei si lucrarile in timp real, cu ajutorul camerelor video online!

Clientul plateste in primii 8 ani puietii si lucrarile, iar in anul 8 primeste in contul personal banii rezultati din vanzarea cherestelei. Clientul primeste anual un Raport de Activitate cu evolutia si lucrarile din plantatie.

PAULOWNIA INVEST este singura societate din Romania are ofera servicii complete pentru plantatii de Paulownia:

  • dispunem de teren arendat pe termen de 21 ani inscris cu sarcina la Cartea Funciara Dambovita,
  • detinem toata gama de utilaje necesare ingrijirii plantatiei ( 2 tractoare Fiat 65CP si Deutz-Fahr 120CP, utilaj de bilonat si intindere folie de mulcire, plug cu 3 brazde, freza Rinieri cu sensor pentru randul de pomi, freza rotativa, instalatie de stropire pomi, cisterna, etc.)
  • avem stiinta necesar dezvoltarii si intretinerii copacului de Paulownia in vederea obtinerii cherestelei de clasa A.
  • avem deja peste 40 hectare de Paulownia in intretinere.
  • executam intretinerea anuala a plantatiilor pana la ajungerea acestora la maturitate ( diametru pom de minim 40 cm)
  • executam taierea pomilor, obtinerea cherestelei si vanzarea acesteia pentru clientii nostrii la cele mai bune preturi de pe piata Europeana.